Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki maaseudun kehittämisestä kiinnostuneet yksityiset ihmiset, yhdistykset ja yhteisöt. Liittymällä jäseneksi tuet maaseudun kehittämistyötä ja voit osallistua toimintamme suunnitteluun ja ohjaamiseen. 

Liity jäseneksi

Jäsenmaksu vuonna 2019 on 10 € yksityisiltä ihmisiltä ja 20 € yhteisöiltä. Huhtikuussa pidettävään vuosikokoukseen asti jäsenmaksun voi maksaa edellisen vuoden hinnalla.

Jäseneksi liityt maksamalla jäsenmaksun tilille: FI78 5415 0020 0133 53

Kirjoita viestiosioon jäsenen / yhdistyksen nimi ja sähköpostiosoite (yhdistyksen jäsenmaksuissa myös yhteyshenkilön nimi). Voit ilmoittaa tai päivittää yhteystietosi myös toimiston sähköpostiin.

Jäsenemme saavat vuosittain 1-2 jäsentiedotetta, jossa kerrotaan yhdistyksen tapahtumista, alueen hankkeista ja muista ajankohtaisista asioista. Tarjoamme myös erilaista ohjelmaa, muun muassa tutustumisretkiä, joille jäsenet pääsevät muita edullisemmin.

Tärkeintä jäsenyydessä on kuitenkin se, että osoitat kannattavasi maaseudun kehittämistyötä. Suuri jäsenmäärä todistaa, että asukkaat kannattavat toimintaamme. Pidetään yhdessä Länsi-Saimaan alue elinvoimaisena!

Ota yhteyttä
  • Yhteystiedot

   Raatimiehenkatu 18, 2. kerros
   53100 Lappeenranta
   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   Katso kaikki yhteystiedot

   Seuraa myös

   Facebook 

  • Liity jäseneksi

   Täytä jäsenlomake