Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Jaa tämä artikkeli

Etsimme hankevetäjää Meidän jälkemme - luonnosta voimaa -hankkeelle

Hankevetäjä

Etsimme Meidän jälkemme – luonnosta voimaa -hankkeelle hankevetäjää kokoaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2023-30.8.2024. Alkamisajankohtaa voidaan tarvittaessa siirtää.

Hankkeessa innostetaan Lappeenrannan seudun kuntien (Lappeenranta, Luumäki, Lemi, Savitaipale ja Taipalsaari) asukkaita ja yhdistyksiä tekemään konkreettisia toimia luontokadon estämiseksi ja monimuotoisuuden lisäämiseksi. Tavoitteena on avata joka kuntaan yksi yleisölle avoin monimuotoisuuskohde sekä toteuttaa monimuotoisuutta kymmenissä pienemmissä kohteissa. Hanketta hallinnoi Leader Länsi-Saimaa ry ja sen rahoitus tulee maaseuturahastosta.

Hankevetäjällä tulee olla hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot, hyvät viestintätaidot (kuvaa, videota, tekstiä) ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja innostaa heitä edistämään luonnon monimuotoisuutta. Olet vastuussa hankkeen toteutuksesta ja sen etenemisestä, joten työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja suunnitelmallisuutta. 

Edellytyksenä on sujuva suomen kielen taito, tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä mahdollisuus oman auton käyttöön ja joustaviin työaikoihin.  Eduksi on, jos sinulla on kokemusta hanketoiminnasta ja sisällöntuotannosta some-kanaville ja olet perehtynyt ympäristöasioihin ja luonnon monimuotoisuuteen.

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön, monipuolisen ja kiinnostavan työn ja mahdollisuuden vaikuttaa työn toteutustapaan. Työpiste on Lappeenrannan keskustassa, mutta työ edellyttää matkustamista Lappeenrannan seudun kunnissa. Osittainen etätyö on mahdollista. Koeaika on 4 kuukautta.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen keskiviikkoon 7.12.2022 kello 12:00 mennessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Viestin aiheeksi ”hankevetäjä”. Hakemuksen liitteeksi tulee laittaa linkki videoesittelyyn (max. 2 min), jossa esittelet itsesi ja kerrot, mikä olisi mielestäsi hyvä keino torjua luontokatoa omassa lähiympäristössäsi. Toteutustapa on vapaa, esim. selfievideo. Soveltuvimmat kutsutaan haastatteluun.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Terhi Ojanen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 045 668 9007. Hankesuunnitelman saa pyydettäessä.

Leader Länsi-Saimaa ry on Lappeenrannan seudulla toimiva paikallinen kehittäjäorganisaatio, joka toimii yhteistyössä alueen asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Yhdistys myöntää Leader-rahaa maaseudun mikroyritysten ja yhdistysten kehittämis- ja investointihankkeisiin.