Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Suodattimet

Amaze Me Leader- seikkailu 2018 Skotlannissa

Amaze Me Leader -seikkailu järjestetään tänä vuonna Skotlannissa Dumfries & Gallowayn alueella. Meidän alueelta matkaan lähti Anssi, Kasperi, Kirsi ja Matleena.

Voit seurata facebookissa nuorten kokemuksia sivulla https://www.facebook.com/AmazeMeLeader/ ja muuten somessa #AmazeMe2018

  • Luotu .
  • Osumia: 569

Kansainväliset Amaze Me Leader -kisaajat ajavat Saimaan ympäri 13.-20.8.

TIEDOTE 10.8.2017 - JULKAISUVAPAA

Kansainväliset Amaze Me Leader -kisaajat ajavat Saimaan ympäri 13.-20.8.

Amaze Me Leader 2017 –seikkailu järjestetään 13.-20.8., jonka aikana 18-29 –vuotiaat nuoret aikuiset Suomesta sekä eri puolilta Eurooppaa kiertävät Saimaan ympäri tutustuen alueen maaseutuyrityksiin ja hankkeisiin, jotka ovat kehittäneet toimintaansa Leader-rahoituksen avulla. Osallistujia on noin 60 ja he tulevat Suomesta, Skotlannista, Latviasta sekä Virosta.

Amaze Me Leader –seikkailu on suomalaisten kehittämä tapa innostaa nuoria osallistumaan maaseudun kehittämiseen omilla ideoillaan, tutustuttaa kansainvälisyyteen sekä esitellä Leader-toimintaa. Ensimmäisen kerran Amaze Me Leader järjestettiin vuonna 2011.

Tänä vuonna järjestelyissä on mukana viisi suomalaista Leader-yhdistystä, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK sekä Maaseutuverkosto. Tapahtuman kohteet Etelä-Karjalassa ovat Leader Länsi-Saimaan alueella ja Kymenlaaksossa Pohjois-Kymen Kasvun alueella. Etelä-Savon seikkailukohteet ovat Piällysmiehen, Rajupusun sekä Veej´jakajan toiminta-alueilla.

Televisiosta tutun Amazing Race –kilpailun tavoin osallistujat jaetaan joukkueiksi, jotka liikkuvat Amaze Me Leader –tunnuksin varustetuilla autoilla. Pohjois-Kymen Kasvun alueella Kouvolassa sekä Iitissä seikkaillaan maanantaina 14.8. Leader Länsi-Saimaan alueella eli Lappeenrannan seudulla joukkueet kisaavat lauantaina 19.8.

Kilpailijoille järjestettyjen toimintarastien tarkoituksena on kertoa suomalaisesta Leader-toiminnasta, yrittäjyydestä ja suomalaisen maaseudun erityispiirteistä. Joukkueiden yhtenä tehtävänä on dokumentoida näkemäänsä ja kokemaansa. Kilpailun etenemisestä kuvin, sanoin ja videoin kerrotaan Amaze Me Leaderin sekä järjestäjien some-kanavilla. Kilpailun päivityksiä voi etsiä eri some-kanavista myös tunnuksella #amazemeleader.

Lisätiedot

Leader Länsi-Saimaa ry:
Juri Savtschenko, p. 045 214 9412, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.leaderlansisaimaa.fi

Pohjois-Kymen Kasvu ry:
Evita Reitti, p. 040 586 1134, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Jarno Leinonen, p. 0400 545 768, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.pohjois-kymenkasvu.fi

  • Luotu .
  • Osumia: 706

Yhdistyksen uusi nimi on Leader Länsi-Saimaa ry

Länsi-Saimaan kehittämisyhdistys ry:n uusi nimi on Leader Länsi-Saimaa ry. Yhdistyksen tarkoitus ja toiminta pysyvät ennallaan.

  • Luotu .
  • Osumia: 560