Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Suodattimet

18-29-vuotias nuori, haluaisitko lähteä seikkailemaan Skotlantiin?

Amaze me Leader -seikkailuseminaari järjestetään Skotlannissa Dumfries & Gallowayn alueella 5.-12.8.2018. Viikon seikkailun aikana saat uusia kokemuksia, kansainvälisiä ystäviä ja ideoita yrittäjyydestä. Samalla tutustut, miten voit vaikuttaa oman kotiseutusi kehittämiseen ja siihen, mitä Leader-rahoituksella on saatu aikaan niin Suomessa kuin Skotlannissakin. Seikkailuun osallistuu noin 60 nuorta eri puolilta Eurooppaa. 

Viime kesän vastaavassa seikkailussa Suomessa mukana olleet nuoret saivat huikean ja ikimuistoisen kokemuksen, lue lisää.

Osallistuminen ja matka seikkailuleirille Skotlantiin on maksutonta lukuun ottamatta 100 euron osallistumismaksua. Lisäksi nuori tarvitsee oman vakuutuksen, englannin kielen taitoja, perusvarusteet matkalle vaihteleviin majoitusolosuhteisiin ja mahdollisuuden sitoutua vaiheittain etenevään ohjelmaan. Valmistautumisviikonloppu järjestetään 16.-17.6.2018, varsinainen seikkailu on 5.-12.8.2018. Lisäksi syyskuussa järjestetään jälkikokoontuminen.

Ilmoita kiinnostuksesi ja kysy lisää Leader Länsi-Saimaasta (Terhi Ojanen, puh. 045 668 9007 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Juri Savtschenko, puh. 045 214 9412, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Mikäli olet jo nyt varma, että haluat mukaan, täytä ilmoittautumislomake Leader Piällysmiehen sivuilla. Täydennyshaku on käynnissä, hae mukaan heti!

Valitsemme osallistujat hakemusten ja haastattelun perusteella.

Huom. Mukaan lähtevien nuorten tulee asua Lappeenrannan maaseutualueilla (mukaan lukien Joutseno ja Ylämaa) tai Lemillä, Luumäellä, Savitaipaleella tai Taipalsaarella.

Katso seikkailuseminaaria esittelevä video (Facebookissa).

 • Luotu .
 • Osumia: 1129

Aamupala yrittäjille Savitaipaleella pe 20.4.

Leader Länsi-Saimaa, Savitaipaleen kunta ja Etelä-Karjalan Yrittäjät järjestävät keskustelutilaisuuden aamiaisen parissa savitaipalelaisille yrittäjille perjantaina 20.4. klo 8.00 Olkkolan Kartanossa (Olkkolan Hovi).

Haluamme auttaa kehityshakuisia yrittäjiä ja etsimme uusia tapoja yrityksesi menestymisen tukemiseen. Tule kertomaan meille yrityksesi kuulumiset ja näkymät sekä keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Paikalla ovat kunnanjohtaja Kimmo Kainulainen, Leader Länsi-Saimaan yritystukineuvoja Juri Savtschenko sekä Pasi Toropainen ja Tarmo Soronen Etelä-Karjalan Yrittäjistä.

Tilaisuus on maksuton, mutta aamupalatarjoilua varten pyydämme ilmoittautumaan sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot: Juri Savtschenko, p. 045 214 9412 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olkkolan Kartano sijaitsee osoitteessa Olkkolantie 2, 54800 Savitaipale.

TERVETULOA!

 • Luotu .
 • Osumia: 983

Leader Länsi-Saimaan tuparit

Hyvä yhteistyökumppanimme,

Tervetuloa Leader Länsi-Saimaan tupareihin perjantaina 5. toukokuuta alkaen kello 13 uuteen toimistoomme (Kipparinkatu 1, Lappeenranta). Yhteistyökumppaneille, jäsenille ja maaseudun kehittämisen ystäville tarjolla kahvia ja säkenöivää keskustelua!

Terveisin,
Leader-toimiston väki

 

 

 • Luotu .
 • Osumia: 210

VUOSIKOKOUS 27.4.2017

Yhdistyksen vuosikokous pidetääntorstaina 27.4. alkaen klo 19 Savitaipaleen yritystalolla, os. Kievarintie 1, sisäänkäynti Peltoinlahdentien puolella. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Valtakirjat tarkistetaan ennen kokousta.

Vanhasta osuuspankin konttorista on remontoitu viihtyisä yritystalo, jonka yrityksille vuokrattavat toimistotilat ovat jo lähes täynnä. Kahvit ja yritystalon esittely klo 18:00, elinkeinoasiamies Eija Pajula.

 

TERVETULOA!

 

 • Luotu .
 • Osumia: 203

Vuosikokous 28. huhtikuuta Luumäellä

Vuosikokous torstaina 28.4.2016 kello 17.30 Luumäen kunnantalolla Käräjäsalissa os. Linnalantie 33, Taavetti. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu kello 18.30. Kello 19.00 valtuustosalissa esitellään Luumäen Itsenäisyydentie -matkailureitin suunnitelmia. Tervetuloa!

Lue lisää jäsentiedotteesta.

 • Luotu .
 • Osumia: 647

Jäsentiedote 1/2016

 • Luotu .
 • Osumia: 810

Vuosikokous 21.4.2015

Ti 21.4.2015 klo 18.15
Taipalsaaren kunnantalo, Kellomäentie 1, kahvio. Sisäänkäynti rannan puoleisesta ovesta.
Käsitellään sääntömääräiset asiat sekä sääntömuutokset 1§,2§, 7§,8§,10§ ja 11§.
Kahvit klo 17:30. Kahvituksen lomassa alustus aiheesta ENERGIAA KYLÄÄN – Pettilän kyläkeskuksen alkutaival energiaomavaraisuuden lisäämisessä maalämmöllä ja aurinkoenergialla, pj Heikki Haimi ja Ari Lappalainen, Veskansan ry.
Tervetuloa!

Länsi-Saimaan kehittämisyhdistys ry  Hallitus

 • Luotu .
 • Osumia: 3