Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Suodattimet

Haemme Lappeenrannan toimistollemme HANKEVETÄJÄÄ / TOIMINNANJOHTAJAA

Leader Länsi-Saimaa ry toimii paikallisena kehittäjänä Lappeenrannan seudulla yhteistyössä alueen asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Yhdistys myöntää hanke- ja yritystukia Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman mukaisiin toimenpiteisiin.

Haemme Lappeenrannan toimistollemme HANKEVETÄJÄÄ / TOIMINNANJOHTAJAA

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii yhteistyökykyä, kehittäjähenkeä, hallinnollista osaamista, kielitaitoa ja joustavaa otetta työhön.

Edellytämme hakijalta lisäksi

EU-hanketoiminnan ja yritystoiminnan tuntemusta
kykyä toimia sekä kansallisessa että kansainvälisessä verkostossa
kirjallista ja suullista esiintymistaitoa
viestinnällistä otetta ja hyviä verkostoitumistaitoja
oman auton käyttömahdollisuutta
soveltuvaa korkeakoulututkintoa
Työ alkaa VIVA -tiedonvälityshankkeen toteuttamisella sopimuksen mukaan ja jatkuu toiminnanjohtajan tehtävissä.  Tehtäviin kuuluu kehittämisstrategia OIVAn toimeenpano, seuranta ja arviointi. Strategian toimeenpanon keskeinen osa-alue on hankkeiden suunnittelun ja toteutuksen ohjaaminen. Lisäksi toiminnanjohtaja on yhdistyksen neljän työntekijän esimies. Työsuhde on kokopäiväinen ja voimassa toistaiseksi. Tehtävän rahoitus on sidottu Leader Länsi-Saimaa ry:n Leader -rahoitukseen ohjelmakaudella 2014-2020. Työsuhteeseen sovelletaan 4kk koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa 28.2.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  Viestin otsikoksi merkitään Työpaikkahakemus.

Lisätiedot toiminnasta, tehtävistä, strategiasta ja VIVA -hankkeesta: www.leaderlansisaimaa.fi tai toiminnanjohtaja Sirpa Onttinen p. 040 734 3053

 

  • Luotu .
  • Osumia: 1081

Yrittäjä-aamiainen Joutsenossa pe 23.2.

Leader Länsi-Saimaa ja Etelä-Karjalan Yrittäjät järjestävät aamiaistapaamisen joutsenolaisille yrittäjille perjantaina 23.2. klo 8.00 kahvila Joutsenessa.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja näkymistä sekä vaihtamaan kuulumiset! Paikalla ovat Leader Länsi-Saimaan yritystukineuvoja Juri Savtschenko, Etelä-Karjalan Yrittäjistä Pasi Toropainen ja Tarmo Soronen, Lappeenrannan kaupunginvaltuutetut Juha Turkia ja Karoliina Ahtiainen sekä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Risto Kakkola.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Ilmoittaudu Yrittäjien tapahtumakalenterin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedot: Juri Savtschenko, p. 045 214 9412 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kahvila Joutsen sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 7, 54100 Joutseno.

TERVETULOA!

  • Luotu .
  • Osumia: 574