Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Jaa tämä artikkeli
Yrittäjyysvaihtoa Viroon ja Latviaan

Yrittäjyysvaihtoa Viroon ja Latviaan

yrittäjä, tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja kansainvälistymään! Nyt alkavassa ja vuodelle 2023 jatkuvassa Seic-hankkeessa yrittäjät ja palveluita tarjoavat yhdistykset pääsevät verkostoitumaan suomalaisten, virolaisten ja latvialaisten kumppanien kanssa. Suomesta mukana on osallistujia Etelä-Karjalan lisäksi Kymenlaaksosta ja Keski-Suomesta.

Tarjoamme mukaan toimintaan lähteville yrittäjille ja yhdistysedustajille
• mahdollisuuden verkostoitua näiden alueiden toimijoiden kanssa ja kehittää yhteistä markkinointia
www.seic.ee -sivuille luotavan oman yrityksen/yhdistyksen toiminnan esittelyn sekä mukaan pääsyn esitteeseen
• tilaisuuden osallistua Viroon ja Latviaan kohdentuville opintomatkoille, joissa työpajojen ja seminaarien sekä ’pikatreffien’ kautta voi löytää vaihtokumppanin tai uusia ideoita oman toiminnan kehittämiseen, sekä yhteistyötahoja
• väylän löytää yhteistyötaho, jonka luo matkustaa 2-3 päivän ajaksi tutustumaan toimintaan tai solmimaan esim. alihankinta/yhteistyökuvioita

Edellytämme toimintaan mukaan lähteviltä
• auttavaa englannin kielen taitoa (kaikki tilaisuudet pidetään englanniksi)
• valmiutta osallistua ainakin 1-2 työpajaan/opintomatkaan Suomessa
• oman toiminnan esittelyä www.seic.ee -sivuilla. Esittelyn laatimisessa autetaan tarvittaessa. 
• valmiutta vastaanottaa joko oman vaihtopaikkansa yrittäjä/yhdistysedustaja tai joku muu kiinnostunut vastavierailulle

Leader-Länsi-Saimaa tiedottaa opintomatkoista ja työpajoista sekä etsii yhdessä yhteistyökumppanien kanssa sopivia vaihtokumppaneita niin oman alueemme toimijoille kuin tänne vaihtoon haluaville. Yhteistyökumppaneita ovat muut Suomen, Viron ja Latvian hankkeeseen osallistuvat Leader-ryhmät.

Verkostotoimintaan ja markkinointiin osallistuminen on maksutonta. Hankkeesta tuetaan vaihtoon lähtevien matkakuluja ja vastataan opintomatkojen/työpajojen kustannuksista lukuunottamatta osallistumismaksua. Matkan kestosta ja kohteesta riippuen osallistumismaksut ovat n. 200-350€. Osallistumismaksu sisältää matkat, majoituksen, ohjelman sekä ruuat.

Jos kiinnostuit, älä epäröi ottaa yhteyttä. Mikäli et itse voi osallistua toimintaan toivomme, että tiedottaisit asiasta eteenpäin niille, jotka voisivat verkostoitumisesta hyötyä.

Jos haluat osallistua hankkeeseen ja haluaisit löytää vaihtokumppanin, ota yhteyttä Heikki Heimalaan, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., o45 2149 412. Voit myös tehdä itse oman yrityksesi tai yhdistyksesi esittelyn seic.ee-sivuille!