Haemme Lappeenrannan toimistollemme HANKEVETÄJÄÄ / TOIMINNANJOHTAJAA

Leader Länsi-Saimaa ry toimii paikallisena kehittäjänä Lappeenrannan seudulla yhteistyössä alueen asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Yhdistys myöntää hanke- ja yritystukia Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman mukaisiin toimenpiteisiin.

Haemme Lappeenrannan toimistollemme HANKEVETÄJÄÄ / TOIMINNANJOHTAJAA

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii yhteistyökykyä, kehittäjähenkeä, hallinnollista osaamista, kielitaitoa ja joustavaa otetta työhön.

Edellytämme hakijalta lisäksi

EU-hanketoiminnan ja yritystoiminnan tuntemusta
kykyä toimia sekä kansallisessa että kansainvälisessä verkostossa
kirjallista ja suullista esiintymistaitoa
viestinnällistä otetta ja hyviä verkostoitumistaitoja
oman auton käyttömahdollisuutta
soveltuvaa korkeakoulututkintoa
Työ alkaa VIVA -tiedonvälityshankkeen toteuttamisella sopimuksen mukaan ja jatkuu toiminnanjohtajan tehtävissä.  Tehtäviin kuuluu kehittämisstrategia OIVAn toimeenpano, seuranta ja arviointi. Strategian toimeenpanon keskeinen osa-alue on hankkeiden suunnittelun ja toteutuksen ohjaaminen. Lisäksi toiminnanjohtaja on yhdistyksen neljän työntekijän esimies. Työsuhde on kokopäiväinen ja voimassa toistaiseksi. Tehtävän rahoitus on sidottu Leader Länsi-Saimaa ry:n Leader -rahoitukseen ohjelmakaudella 2014-2020. Työsuhteeseen sovelletaan 4kk koeaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa 28.2.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  Viestin otsikoksi merkitään Työpaikkahakemus.

Lisätiedot toiminnasta, tehtävistä, strategiasta ja VIVA -hankkeesta: www.leaderlansisaimaa.fi tai toiminnanjohtaja Sirpa Onttinen p. 040 734 3053

 

Attachments:
Download this file (VIVAhs160218.pdf)VIVAhs[ ]
Ota yhteyttä
  • Yhteystiedot

   Raatimiehenkatu 18, 2. kerros
   53100 Lappeenranta
   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   Katso kaikki yhteystiedot

   Seuraa myös

   Facebook 

  • Liity jäseneksi

   Täytä jäsenlomake