Arvomme kilon karkkia toukokuussa liittyneiden jäsenten kesken

Toukokuun 2018 aikana Leader Länsi-Saimaa ry:n jäseniksi liittyneiden kesken arvotaan kilo karkkia Kaakkois-Suomesta! Myös aiemmin liittyneet, toukokuun loppuun mennessä vuoden 2018 jäsenmaksun maksaneet jäsenet ovat mukana arvonnassa.

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki maaseudun kehittämisestä kiinnostuneet yksityiset ihmiset, yhdistykset ja yhteisöt. Liittymällä jäseneksi tuet oman asuinseutusi kehittämistyötä ja voit osallistua toimintamme suunnitteluun ja ohjaamiseen. 

Jäsenemme saavat vuosittain 1-2 jäsentiedotetta, jossa kerrotaan yhdistyksen tapahtumista, alueen hankkeista ja muista ajankohtaisista asioista. Järjestämme myös erilaista ohjelmaa, kuten tutustumisretkiä, joille jäsenet pääsevät muita edullisemmin. 

Kuinka liityn jäseneksi?

Jäsenmaksu vuonna 2018 on 10 € yksityisiltä ihmisiltä ja 20 € yhteisöiltä. Jäseneksi liityt maksamalla jäsenmaksun tilille: FI78 5415 0020 0133 53

Kirjoita viestiosioon jäsenen / yhdistyksen nimi ja sähköpostiosoite (yhdistyksen jäsenmaksuissa myös yhteyshenkilön nimi). Muistathan ilmoittaa tai päivittää yhteystietosi myös toimiston sähköpostiin (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai oheisen lomakkeen kautta!

Tärkeintä jäsenyydessä on se, että osoitat kannattavasi maaseudun kehittämistyötä. Suuri jäsenmäärä todistaa, että asukkaat kannattavat toimintaamme. Pidetään yhdessä Länsi-Saimaan alue elinvoimaisena!

 

Ota yhteyttä
  • Yhteystiedot

   Kipparinkatu 1
   53100 Lappeenranta
   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   Katso kaikki yhteystiedot

   Seuraa myös

   Facebook 

  • Liity jäseneksi

   Täytä jäsenlomake