18-29-vuotias nuori, haluaisitko lähteä seikkailemaan Skotlantiin?

Amaze me Leader -seikkailuseminaari järjestetään Skotlannissa Dumfries & Gallowayn alueella 5.-12.8.2018. Viikon seikkailun aikana saat uusia kokemuksia, kansainvälisiä ystäviä ja ideoita yrittäjyydestä. Samalla tutustut, miten voit vaikuttaa oman kotiseutusi kehittämiseen ja siihen, mitä Leader-rahoituksella on saatu aikaan niin Suomessa kuin Skotlannissakin. Seikkailuun osallistuu noin 60 nuorta eri puolilta Eurooppaa. 

Viime kesän vastaavassa seikkailussa Suomessa mukana olleet nuoret saivat huikean ja ikimuistoisen kokemuksen, lue lisää.

Osallistuminen ja matka seikkailuleirille Skotlantiin on maksutonta lukuun ottamatta 100 euron osallistumismaksua. Lisäksi nuori tarvitsee oman vakuutuksen, englannin kielen taitoja, perusvarusteet matkalle vaihteleviin majoitusolosuhteisiin ja mahdollisuuden sitoutua vaiheittain etenevään ohjelmaan. Valmistautumisviikonloppu järjestetään 16.-17.6.2018, varsinainen seikkailu on 5.-12.8.2018. Lisäksi syyskuussa järjestetään jälkikokoontuminen.

Ilmoita kiinnostuksesi ja kysy lisää Leader Länsi-Saimaasta (Terhi Ojanen, puh. 045 668 9007 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Juri Savtschenko, puh. 045 214 9412, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Mikäli olet jo nyt varma, että haluat mukaan, täytä ilmoittautumislomake Leader Piällysmiehen sivuilla. Täydennyshaku on käynnissä, hae mukaan heti!

Valitsemme osallistujat hakemusten ja haastattelun perusteella.

Huom. Mukaan lähtevien nuorten tulee asua Lappeenrannan maaseutualueilla (mukaan lukien Joutseno ja Ylämaa) tai Lemillä, Luumäellä, Savitaipaleella tai Taipalsaarella.

Katso seikkailuseminaaria esittelevä video (Facebookissa).

Attachments:
Download this file (AML-tiedote hakijalle.pdf)Tiedote hakijalle[ ]
Ota yhteyttä
  • Yhteystiedot

   Raatimiehenkatu 18, 2. kerros
   53100 Lappeenranta
   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   Katso kaikki yhteystiedot

   Seuraa myös

   Facebook 

  • Liity jäseneksi

   Täytä jäsenlomake